×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3

    Question A question about getHeaderField, a BUG?

    I cannot get SOME of the server's http response headers using S40 SDKv2, but I can get them in the default Emulators of WTK, and the most strange of all, the diagnose window of S40 SDK DOES show the "lost" headers.

    I print all the header for tracing, and I see some of the output of headers is lost. One of the header's value was INSERTED by a \r\n before the char ".

    Someone know why?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3

    Re: A question about getHeaderField, a BUG?

    the headers are "Set-Cookie" and all the other headers followed!

    I have fought with this bug for serveral days, and just ready to give up!

    But I still wish Nokia to give me a reply!

    Followed by a picture of the diagnose tool showing this strange case:


Similar Threads

  1. RecordStore bug on Series 60
    By ncerezo2 in forum Mobile Java General
    Replies: 21
    Last Post: 2009-11-26, 10:12
  2. Serious BUG in Nokia phones!!!
    By bartekn in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 10
    Last Post: 2004-03-28, 22:09
  3. A bug: setColor with offscreen graphics - PLEASE, REPLY THIS TIME
    By palmcrust in forum Mobile Java General
    Replies: 11
    Last Post: 2003-12-04, 12:43
  4. Firmware bug or code bug displaying list on 3650
    By blackjack75 in forum Mobile Java General
    Replies: 2
    Last Post: 2003-09-24, 19:52
  5. Replies: 8
    Last Post: 2003-07-11, 12:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •