×

Discussion Board

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    4

    Raccoon: system error

    Hi, I've E70 with firmware 2.0618.07.10, 31.08.2006, rm-10.
    I installed Raccoon but just get "system error" when trying
    to run it.

    Removed and installed again but now to memorycard. Same results.

    Then removed again and now to phone memory Raccoon and after that httpdconf_pm.sis and webcontent.sis

    What to try now..?

  2. #2
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    457

    Re: Raccoon: system error

    Hi,

    Have you installed Python for S60?

    If not, you can find it from here: http://sourceforge.net/projects/pys60

    The latest release of Raccon has been built using version 1.3.12, but 1.3.14 is likely to work as well.

    Johan

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    4

    Re: Raccoon: system error

    Thank you, now it works. This is new for me

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    4

    Re: Raccoon: system error

    Hi.
    Trying to load PyS60. on new n80
    Downloaded v1.3.15.2ndedfp2.sis ... not supported on phone
    Downloaded v1.3.15.2ndedfp2edfp3.sis ... not supported on phone
    Downloaded v1.3.14.2ndedfp2edfp3.sis ... not supported on phone
    Downloaded src.zip Where and how should this be loaded? cannot find any readme details.
    Have previously loaded raccoon.sis webcontent.sis and httpdconfig on phone memory card with no probs and that bit seems to work, have connection but server terminating.

    Any advice to a newby Welcome
    n80 launch control is about to be tested... window now open!
    Have a good new year
    Thanks Dave
    Last edited by dave.g; 2007-01-01 at 12:01.

  5. #5
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    457

    Re: Raccoon: system error

    Hi,

    For N80 you need to install pythonfors60_1_3_15_3rded_selfsigned.SIS.

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    4

    Re: Raccoon: system error

    That loaded and installed OK. Still have Error Mess..

    E:\\sys\\bin\\httpds.exe: could not open doc config file /datadata/apache/config/httpd.confg
    Consol closed - press any key

    Files appear on phone memory, all loaded to memory card! Have rebooted no change still only connector connected
    Suggestions Please.
    Thanks Dave

  7. #7
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    457

    Re: Raccoon: system error

    Quote Originally Posted by dave.g
    E:\\sys\\bin\\httpds.exe: could not open doc config file /datadata/apache/config/httpd.confg
    Did it really say /datadata/... and not /data/.... If it did, have you built the software yourself?
    Files appear on phone memory, all loaded to memory card!
    Are you sure you installed httpdconf_mc.sis and not httpdconf_pm.sis? The former is for the memory card (E-drive) and the latter for the phone memory (C-drive).

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    4

    Re: Raccoon: system error

    Hi. Sorry there is only one data (the other is in startrek), and yes I am sure I loaded httpdconfig_mc.sis and have just loaded it again just in case it needed reloading and it asked to replace the original copy.
    File tree:-
    Phonememory/data/apache/config....etc
    Memorycard/data/apache/htdocs...etc
    No I have not built this as at the moment I am not sure what any of it is, but one day just maybe.
    I am right in thinking that w.connector starts the web server as well as making the connection?
    Thanks
    Dave.

  9. #9
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    457

    Re: Raccoon: system error

    yes I am sure I loaded httpdconfig_mc.sis and have just loaded it again just in case it needed reloading and it asked to replace the original copy.
    File tree:-
    Phonememory/data/apache/config....etc
    Memorycard/data/apache/htdocs...etc
    This is very peculiar. Please try the following.
    • Invoke the application manager, look for httpd config and mobsite content and remove them. On N80 the application manager is called App. mgr. and found under Tools.
    • Delete the \Data\Apache directory in the phone memory (drive C) using the file manager on the phone or PC-Suite. Note that the file manager on the phone (at least on N80) only shows the content of the \Data directory of drive C, so the Apache directory will seem to be at the top-level.
    • Install httpdconf_mc.sis and webcontent.sis anew.


    I am right in thinking that w.connector starts the web server as well as making the connection?
    Yes.

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    4

    Re: Raccoon: system error

    Hi.
    Doing it in that order sorted it out, now works as expeted, Nice one.

    n80 launch control stood down... window now closed!

    Cheers and Thanks for your time.
    Dave.g

  11. #11
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    India
    Posts
    138

    Re: Raccoon: system error

    Quote Originally Posted by jhnwkmn View Post
    Hi,

    Have you installed Python for S60?

    If not, you can find it from here: http://sourceforge.net/projects/pys60

    The latest release of Raccon has been built using version 1.3.12, but 1.3.14 is likely to work as well.

    Johan
    Hi
    I am also facing same problem , I installed Python 1.4.4 for S60 3rd fp2 v1.1

    Even after installing the Python and testing Python by launching it by emulator
    the Raccon saying System error.
    Please help me out
    thanks
    anand

Similar Threads

  1. [newbie here] Link error
    By xitpu in forum Symbian C++
    Replies: 3
    Last Post: 2007-01-24, 16:53
  2. Replies: 3
    Last Post: 2007-01-18, 11:27
  3. Compiling error (Urgent)
    By waelali in forum Symbian C++
    Replies: 2
    Last Post: 2006-02-06, 04:32
  4. Cannot compile SDK's examples for 7650 platform...
    By midletsoft in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2003-08-12, 19:11
  5. Unresolved external symbols problem
    By georgica1979 in forum Symbian User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 2003-04-06, 13:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •