×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Switzerland
    Posts
    476

    Stupid problem with password in CreateSis

    I've added a developer certificate (key and cer) to my application in Carbide.C++ (via Project/Properties/CreateSIS/GeneralOptions).

    Works fine, but... I used a password with a $ in it... and when Carbide wants to sign my app there will be an error, because it deletes this special character. E.g. if I had as password abc$def, Carbides wants to sign my app with abcdef. And that results in an error.

    So, how can I change my password or make Carbide to accept the $-character in my password???

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,347

    Smile Re: Stupid problem with password in CreateSis

    Hi,
    Quote Originally Posted by patrickfrei
    I've added a developer certificate (key and cer) to my application in Carbide.C++ (via Project/Properties/CreateSIS/GeneralOptions).

    Works fine, but... I used a password with a $ in it... and when Carbide wants to sign my app there will be an error, because it deletes this special character. E.g. if I had as password abc$def, Carbides wants to sign my app with abcdef. And that results in an error.

    So, how can I change my password or make Carbide to accept the $-character in my password???
    I don't know how to mess up with carbide for such an issue.
    But i would suggest you to get another developer certificate from symbian signed. Supply simple password this time.

    Regards.
    Kiran.

  3. #3
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,737

    Re: Stupid problem with password in CreateSis

    You may also use signsis from command line.

  4. #4
    Regular Contributor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Switzerland
    Posts
    476

    Re: Stupid problem with password in CreateSis

    Yes... it works from the command-line (with the $-character).
    Via Carbide.C++ it doesn't work. The software erases the $!!

    --> That's a bug in Carbide.C++!!

Similar Threads

  1. netcards - Problem with opening adapter
    By kernj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-10, 08:56
  2. About 6230 Bt Problem
    By eerkek in forum Bluetooth Technology
    Replies: 17
    Last Post: 2005-02-08, 12:33
  3. CodeWarrior EPOCROOT problem
    By splinecl in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2004-10-01, 09:47
  4. 7210 Silent Problem
    By MarkMckim in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2003-03-18, 12:36
  5. PJava runtime problem within Nokia 9210, Hrlp~!
    By Nokia_Archive in forum PersonalJava
    Replies: 1
    Last Post: 2002-05-28, 13:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×