×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5

Threaded View

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    43

    problem sending an http request with # in it.

    Hello

    Im sending an http request and one of the parameters are a phone number for example:
    http://www.someURLheretojustpointtos...311111111;l=en

    and every thing works well.
    when I send a phone number with pause its also fine:
    http://www.someURLheretojustpointtos...11111p999;l=en

    but when sending a phone number with # I get response code 400 and the response content is <h1>Bad Request (Invalid URL)</h1>:
    http://www.someURLheretojustpointtos...11111#999;l=en


    in other devices (Motorola) its works fine as well.
    Only when using Nokia devices I get this response (<h1>Bad Request (Invalid URL)</h1>) . it also seems that the server dose not get my request (or at least dose not call file.aspx)

    is this some kind of nokia bug? any one knows why do I get this response and from where I get it?

    thanks!
    Last edited by hartti; 2006-12-06 at 00:20.

Similar Threads

  1. How to send customized(none-standard) HTTP request headers?
    By trendin in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-06-02, 06:02
  2. Another HTTP connection problem
    By issw in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 5
    Last Post: 2006-10-04, 16:36
  3. Custom HTTP Header Name in POST Request
    By srigans1 in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2006-08-25, 06:56
  4. Solution for http problem on new nokia phone
    By wipfunk in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 2
    Last Post: 2006-07-20, 05:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •