×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    4

    Linker Problem when Building for Emulator

    Hi,

    I recently imported a project from some other source. After a lot of adjusting "include" and "library" path settings for compiler and linker in the various build configurations, I finally managed a compile.

    The "Phone Release" build works fine; however, the linker for the "Emulator Debug" produces following output (added verbosity from the linker):

    ...
    >Including default library "gdi32.lib"
    mwldsym2.exe|Linker|Status
    >Resolving commons
    mwldsym2.exe|Linker|Status
    >Laying out sections
    mwldsym2.exe|Linker|Status
    >Writing "xxxxxxxx.exe"
    mwldsym2.exe|Linker|Error
    >Undefined symbol: 'void _E32Bootstrap(void) (?_E32Bootstrap@@YGXXZ)' in module entry point

    Errors caused tool to abort.
    make: *** [C:/Symbian/9.1/S60_3rd/epoc32/release/WINSCW/UDEB/xxxxxxxx.exe] Error 1
    make: Target `all' not remade because of errors.
    Build complete for project xxxxxxxx
    I can't figure out the problem (missing library? one too many?) and Google wasn't a lot of help either.

    Can anybody help me with this?

    TIA, Frank

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    4

    Re: Linker Problem when Building for Emulator

    Sorry, I forgot:


    Carbide.c++
    Version: 1.1
    Build id: 47


    Nokia Codewarrior Linker for Windows/x86.
    Copyright (c) 2005, Nokia Corporation
    All rights reserved.
    Version 3.2.5 build 461 (Build 461)
    Runtime Built: Feb 3 2006 14:11:54

Similar Threads

  1. Problem with WINSCW C/C++ Linker and MWSym2LibraryFiles
    By mjoachimiak in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-06-19, 11:33
  2. .app and .aif files not created during build
    By ulrichta in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2006-08-13, 20:45
  3. Helloworld build failure - help
    By tcalamawy in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2006-03-20, 17:38
  4. Problem while building vibration on Nokia 6600
    By sachinwarang in forum General Development Questions
    Replies: 0
    Last Post: 2006-03-14, 07:00
  5. Getting problem in Building app for Wins
    By Mdhaval in forum Symbian
    Replies: 5
    Last Post: 2004-09-25, 08:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×