×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    104

    BMP in Theme Studio 3.1

    Hi,

    We need to put BMP as Music Player 2 background for some testing on 3.1

    but we get these errors when trying to make sis:

    Command: D:\Program Files\Nokia\Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1\Eclipse\plugins\com.nokia.tools.packaging_1.0.0\runtime\win32\S60_31_AknSkinDescCompiler.exe themepackage.txt themepackage

    ======================================================================
    Skin Compiler v3.1.32 (Aug 23 2006) for Series 60 Platform.
    Copyright (c) 2003-2005 Nokia. All rights reserved.
    ======================================================================

    Phase 0: Parameter summary.
    Source file: themepackage.txt
    Skin name: themepackage

    Phase 1: Input parsing.
    Opening source file themepackage.txt ...
    Parsing file ...

    ----------------------------------------------------------------------
    An exception occured (when parsing line 10):
    Parse error
    Non-SVG icon can not have an unnamed mask
    ----------------------------------------------------------------------

    ======================================================================

    Aborted, ERRORS ENCOUNTERED!

    ======================================================================

    It seems it will always create a "mask bitmap" for Music Player 2 no matter what I do.

    Any solution to this problem?

    Thanks,

    picco

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    143

    Re: BMP in Theme Studio 3.1

    Hi,

    I think you have this problem.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    104

    Re: BMP in Theme Studio 3.1

    Thanks a lot.

    On strange problem is on N95, the music player looks different. I am not sure if this is a prototype problem or not. but on N95 the music player background cannot be changed....

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    2

    Re: BMP in Theme Studio 3.1

    A work around I found, was to delete the file it refers to in the directory and restart the packaging procedure.

    Works for me.

Similar Threads

  1. Theme Studio 3.0 Problems
    By Caesar69 in forum Streaming and Video
    Replies: 0
    Last Post: 2006-02-18, 00:55
  2. Theme Studio 3 and n90 / n70 Problems
    By Ezz666 in forum Streaming and Video
    Replies: 0
    Last Post: 2006-02-04, 13:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •