×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    51

    Run SIPExample in 3.0 got a 415 error?

    In SIPExample,I tested it in 3 PC. 2 PC run Epoc and 1 run Sip Server(download from NOKIA).
    Enable profile OK, but when I sent invite to the other EPOC, it returned a 415(Unsupported Media Type) error.
    I found out so many people had the same error, but I didn't find a solution.
    Someone said I must anounce the media type in ECOM, but I didn't quite know what I should do in this exmple.
    Did anyone have got the way to pass this ERROR? Please give me some tips.

    Thanks so.....much~!

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    66

    Re: Run SIPExample in 3.0 got a 415 error?

    Hi
    I also tested that application using 3 PCs, but its working fine for me.i think becoz of ECom resolver Plugin it is giving that error. just check the ResolverPlugin class for KMedia and KMediatype info. and aslo check that resolverPlugin.dll is created or not.

    Regards.
    satya

Similar Threads

  1. problem with Code Warrior 5.2
    By mayankkedia in forum Symbian
    Replies: 4
    Last Post: 2006-06-22, 08:26
  2. My BuilderX (with S60 SDK 2.1.NET MS version) cannot build ARMI UREL
    By danielvidonyi@hotmail.com in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2006-05-04, 21:30
  3. User break point error in Grid
    By ag24master in forum Symbian User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 2003-08-07, 08:20
  4. Help.....I am getting so many Error Messages in VC6
    By ntsing in forum Bluetooth Technology
    Replies: 0
    Last Post: 2002-11-21, 12:12
  5. Replies: 0
    Last Post: 2002-09-24, 13:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •