×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    47

    Moving from Carbide express 1.0 to 1.1 linker error

    Hello

    I uninstalled carbide express 1.0 and installed 1.1 and now I get the following errors.

    mwldsym2.exe|Usage|Warning
    >In environment variable 'MWSym2LibraryFiles':
    >Specified file 'MSL_ALL_MSE_Symbian.lib' not found
    mwldsym2.exe|Usage|Warning
    >In environment variable 'MWSym2LibraryFiles':
    >Specified file 'gdi32.lib' not found
    mwldsym2.exe|Usage|Warning
    >In environment variable 'MWSym2LibraryFiles':
    >Specified file 'user32.lib' not found
    mwldsym2.exe|Usage|Warning
    >In environment variable 'MWSym2LibraryFiles':
    >Specified file 'kernel32.lib' not found
    mwldsym2.exe|Linker|Error
    >Undefined symbol: '___CxxFrameHandler'

    To me it seems like carbide no longer recognizes what SDK to link towards.

    Any ideas on how to solve this easy?

    many thanks,

    Martin Malek

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    47

    Re: Moving from Carbide express 1.0 to 1.1 linker error

    I know it's xmas but here I go.

    Bump

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Australia, NSW
    Posts
    200

    Re: Moving from Carbide express 1.0 to 1.1 linker error

    There is a format change in Carbide project configuration files from 1.0 to 1.1 (I had the same problem). To avoid headache, make a new project and migrate all source files and settings there.

Similar Threads

  1. how can I use UIQ_70 under carbide c++ express version : 1.0
    By vp_mhaske in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2006-09-21, 07:40
  2. error LNK2001: Please Help
    By sourish_khan in forum Symbian
    Replies: 9
    Last Post: 2006-04-19, 11:16
  3. Cannot compile SDK's examples for 7650 platform...
    By midletsoft in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2003-08-12, 19:11
  4. Dialogs within Symbian 6.0 based SDK
    By georgica1979 in forum Symbian User Interface
    Replies: 14
    Last Post: 2003-04-07, 15:29
  5. Unresolved external symbols problem
    By georgica1979 in forum Symbian User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 2003-04-06, 13:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×