×

Discussion Board

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
  1. #16
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    364

    Re: Blank Screen Emulator

    Quote Originally Posted by wizard_hu_
    Could you try disabling the audio hardware of your laptop (Right-click on My Computer, Properties, Hardware tab, Device Manager, Sound, video and game controllers, <your device>, Right-click, Disable)?
    There is no disabling option on the (Sound, video and game controllers)

  2. #17
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,699

    Re: Blank Screen Emulator

    Quote Originally Posted by mubx2000
    There is no disabling option on the (Sound, video and game controllers)
    It is a group, containing several devices. One of them should be your audio hardware (probably something that contains AC97 in its name).

  3. #18
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    364

    Re: Blank Screen Emulator

    Quote Originally Posted by wizard_hu_
    It is a group, containing several devices. One of them should be your audio hardware (probably something that contains AC97 in its name).
    I'll Check , At The Moment I borrowed another PC from one of my friend Until I finish the problem Investigation on My PC , Thanks again.

  4. #19
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    364

    Re: Blank Screen Emulator

    Quote Originally Posted by wizard_hu_
    Could you try disabling the audio hardware of your laptop (Right-click on My Computer, Properties, Hardware tab, Device Manager, Sound, video and game controllers, <your device>, Right-click, Disable)?
    Sounds Couldn't disabled Unless from the BIOS.

Similar Threads

  1. Emulator Problem
    By jackxie in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 8
    Last Post: 2007-09-27, 12:06
  2. SDK Emulator bug - does not show radiobutton
    By TQProGuy in forum Tools and SDK Feedback (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2006-06-28, 16:53
  3. Camera capturing 6630 working, 6681 shows blank screen
    By jascco in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 2
    Last Post: 2006-06-18, 14:49
  4. Emulator screen gone... Help needed
    By meihuadao in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 4
    Last Post: 2006-03-22, 13:30
  5. Can not find my app on the emulator screen
    By nguyenhoaiduc in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2005-11-15, 04:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×