×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    45

    S60 emulator and SVG don't work properly.

    As I and other user say here : http://discussion.forum.nokia.com/fo...ad.php?t=98312
    On emulator ,when load svg image it does not display anything until force update display using switch off button and then cancel.
    Solution?

  2. #2
    (Retired) Nokia Developer Admin.
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Michigan
    Posts
    4,664

    Re: S60 emulator and SVG don't work properly.

    Quote Originally Posted by kelele
    As I and other user say here : http://discussion.forum.nokia.com/fo...ad.php?t=98312
    On emulator ,when load svg image it does not display anything until force update display using switch off button and then cancel.
    Solution?
    This isn't the right place for this, I'll move it to the tools message board. Still we don't support netbeans so you might want to try Sun's JME Nokia forum for help.

    Ron

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    45

    Re: S60 emulator and SVG don't work properly.

    Ok for move.
    I think that is a Emulator problem and not Netbean:so emulator S60 is not from Nokia?

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    9

    Re: S60 emulator and SVG don't work properly.

    hi All,
    plz plz any body help me

    every time i start the S60 FP2 emulator, it hangs (stops) on the S60 series window, it does not work at all, i tried every thing,

    for ur info. i have

    - j2sdk1.4.2_13
    - J2ME Wireless Toolkit 2.2
    and i read installation & user guide & release note thousand time.
    Any help pleeease, thanks.

  5. #5
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bangalore , India
    Posts
    4,429

    Re: S60 emulator and SVG don't work properly.

    Quote Originally Posted by inas
    hi All,
    plz plz any body help me

    every time i start the S60 FP2 emulator, it hangs (stops) on the S60 series window, it does not work at all, i tried every thing,

    for ur info. i have

    - j2sdk1.4.2_13
    - J2ME Wireless Toolkit 2.2
    and i read installation & user guide & release note thousand time.
    Any help pleeease, thanks.
    Hi inas! Welcome to Nokia Discussion Boards!!

    I have already posted a reply here
    http://discussion.forum.nokia.com/fo...d.php?t=100212
    Please dont make multiple postings in same regard.

    Regards
    Gopal

    __________________
    MobiQuil.com
    An initiative by Developers for Developers.
    http://www.mobiquil.com - Alpha - Launched.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×