×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    7

    S60 Verification problem

    Hi,

    I just download S60-SDK-200634-3.1-Cpp-f.1090b.zip and try to do the installation. I following the instructions installed perl version5.6.1. I have JDK1.5 installed. My machine is 2000 SP4. The installation seems fine until the verification step.
    I verify the devices command
    cd C:\Symbian\9.2\S60_3rd_FP1\S60Ex\HelloWorldBasic
    cd group
    bldmake bldfiles
    after abld build
    I got
    C:\Symbian\9.2\S60_3rd_FP1\S60Ex\HelloWorldBasic\group>abld build
    make -r -f "\Symbian\9.2\S60_3rd_FP1\EPOC32\BUILD\Symbian\9.2\S60_3rd_FP1\S60
    Ex\HelloWorldBasic\group\EXPORT.make" EXPORT VERBOSE=-s
    Nothing to do
    I can launch epoc but only have calendar, New Text Message, Web, Gallery, Massaging and Contacts and there is no Installed fold.
    Please help me? Thanks a lot

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2

    Re: S60 Verification problem

    I have a similar problem, although I'm trying to get S60 5th Edition v1.0 going, on a Windows XP SP3 system, with JRE 1.6.0.18 and Perl v5.6.1.365 as directed. I'm stuck at this point too - the emulator runs OK, but no executable is generated.

    Chris

  3. #3
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,359

    Re: S60 Verification problem

    Please create a new thread, with details about build command's output, at Symbian Tools & SDKs. Once we have a clear understanding that what you describe is indeed a problem with the SDK and not with the way you are using it then you can come hack to this feedback forum and let us know what you think about the issue.
    -- Lucian

    If you are not yet a DVLUP member it is time to correct that mistake :) Click here to join: http://www.dvlup.com/lucian/Invite

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2

    Re: S60 Verification problem

    Sorry - I answered my own question by looking further in the forum. You need to type

    abld build winscw udeb

    as indicated in multiple forum posts...

    Chris

  5. #5
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,359

    Re: S60 Verification problem

    Make sure to run "Configure environment for WINSCW command line" from Carbide's Start menu group before attempting to use the compiler in command line mode. Only needed once.
    -- Lucian

    If you are not yet a DVLUP member it is time to correct that mistake :) Click here to join: http://www.dvlup.com/lucian/Invite

Similar Threads

  1. S60 3rd capabilities problem?
    By iulian_moldovan in forum Symbian
    Replies: 8
    Last Post: 2007-06-18, 14:35
  2. S60 2nd Compiling problem for ARMI .
    By nanara in forum Symbian
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-11, 14:08
  3. Problem with RMS files in S60 emulators
    By cutesridhar in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2006-10-27, 00:26
  4. Connection problem between s40 and s60
    By skevelim in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 3
    Last Post: 2005-07-04, 10:57
  5. Http connect problem for S60 sdk
    By ewise in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 4
    Last Post: 2004-09-08, 04:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×