×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Lahore, Pakistan
    Posts
    162

    Application backup Problem In s60 3rd Edition

    I am facing a problem regarding the application backup in S60 3rd edition. I have written the "backup_registeration.xml" file compiled and installed the app. when I do backup then my app is also backed up ("I have seen in the log")

    but the problem my does not restore itself when I restore the backup. I have signed the application with developer certificate created using ACS publisher id

    any suggestion or solutions?
    Sajid Iqbal
    ASD, Accredited S60 Developer
    [EMAIL]saji.iq@gmail.com[/EMAIL]

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    179

    Re: Application backup Problem In s60 3rd Edition

    Doesn't work when using a Developer Certificate :-(

    See http://www.forum.nokia.com/document/...g_dev_cert.htm

    Kevin
    www.symsource.com

Similar Threads

  1. Midlet Icon problem in S60 3rd Edition
    By Amr_Monsef in forum Mobile Java General
    Replies: 40
    Last Post: 2010-11-04, 07:46
  2. Replies: 7
    Last Post: 2007-03-12, 21:54
  3. Problem in using Class CPAlbBitmap equivalent on S60 3rd Edition
    By neerajs30 in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2006-12-01, 10:10
  4. Rconnection problem in S60 3rd edition (N91)
    By boumitran in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 10
    Last Post: 2006-07-21, 13:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •