×

Discussion Board

Results 1 to 8 of 8

Hybrid View

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    18

    J2me Midlet running problem in Symbian nokia mobile series 60 & upwords

    Hi,
    I have made j2me untrusted & unsigned midlet applications running in most of the java
    enabled handset .I have tested all applications in 6230 installing via data cable or OTA

    dirctly from server, running successfully.But same application when installing in

    6281(nokia 60 series)via data cable it displayed "code conversion error" & rebooted.After

    trying to install repetadly 6 & 7 times via data cable then it is successfully installed

    .After some days later when installing same applications via data cable sometimes

    displayed same "code conversion error" & sometimes installed properly.That is really

    unexpected behaviour!. what is the reason behind this?Can anyone help me about these?

    Also same application when installing via OTA directly from server in nokia 6230(series 40)
    it was installed & running fine .But when installing in nokia 6281 ( series 60)
    via OTA directly from server sometimes just prior to finish installation mobile is rebooted

    & application not installed .Although, sometimes it was installed successfully but after

    installation most of the time mobile is rebooted.Also if I tried to reinstall the

    application that is already exist via OTA in nokia 6281 it shown same "code conversion

    error" & then rebooted.
    (1) What may be the reasons before prior to finish installation via OTA it is rebooted ?

    (2)why most of the time after successful installation it is rebooted?
    (3)if I try to reinstall the application that is already exist via OTA in nokia 6281 it

    shown same "code conversion error" and then rebooted, but not in case of 6230 that is

    working fine .
    Please help me about all sort of these problems.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA, CA
    Posts
    7,191

    Re: J2me Midlet running problem in Symbian nokia mobile series 60 & upwords

    6281? Are you sure? I do not recognize that number.
    Do you mean 6280 (Series 40) or 6681 (S60 2nd Edition FP2)?

    What is displayed when you type *#0000# in the idle screen (where you dial numbers)?

    Hartti

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    18

    Re: J2me Midlet running problem in Symbian nokia mobile series 60 & upwords

    sorry! it is not nokia 6281 it is 6681.please kindly help me! it is too urgent!

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bangalore , India
    Posts
    4,429

    Re: J2me Midlet running problem in Symbian nokia mobile series 60 & upwords

    Does it mean that only one application is showing this behaviour in 6681? Have you tried some other MIDlets on your 6681? Does they work fine?
    What is the firmware version of your 6681?

    Regards
    Gopal

    __________________
    MobiQuil.com
    An initiative by Developers for Developers.
    http://www.mobiquil.com - Alpha - Launched.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    18

    Re: J2me Midlet running problem in Symbian nokia mobile series 60 & upwords

    I am tested three application in 6681 that all behave in same manner.I think all midlet application will behave in that way.
    please help me !Thanks in advancce.

  6. #6
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bangalore , India
    Posts
    4,429

    Re: J2me Midlet running problem in Symbian nokia mobile series 60 & upwords

    Since you said all MIDlets behave in similar way, I doubt it might be a problem with the firmware of your phone, may be you should give a try with updating your firmware. or try in another 6681 with a different firmware version. Is your 6681 an operator branded one?

    Regards
    Gopal

    __________________
    MobiQuil.com
    An initiative by Developers for Developers.
    http://www.mobiquil.com - Alpha - Launched.

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    18

    Re: J2me Midlet running problem in Symbian nokia mobile series 60 & upwords

    My mobile phone(6681) firmware version is:
    v 6.09.000
    27-02-06
    RM-57
    Nokia-6681


    Regards
    suman

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    18

    Re: J2me Midlet running problem in Symbian nokia mobile series 60 & upwords

    My mobile phone(6681) firmware version is:
    v 6.09.000
    27-02-06
    RM-57
    Nokia-6681


    Regards,
    suman

Similar Threads

  1. createImage on Nokia Series 40 MIDP Concept SDK Beta 0.3
    By GerardMason in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 2
    Last Post: 2003-09-30, 10:00
  2. Nokia 7650 support Bluetooth audo?
    By ovjo12 in forum Bluetooth Technology
    Replies: 5
    Last Post: 2003-07-17, 18:50
  3. problem running j2me application on Nokia Emulator 60 series
    By chancp in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2002-07-03, 02:59
  4. problem running j2me application on Nokia Emulator 60 series
    By chancp in forum Mobile Java General
    Replies: 0
    Last Post: 2002-07-03, 02:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×